Hoofdstraat 85

Hoogeveen

 

Algemene info

Allergenen

Informeer ons altijd van te voren indien u dieetwensen heeft, bijvoorbeeld een intolerantie of een allergie; wanneer u online reserveert, meld dit dan in het vak ‘speciale verzoeken’.

 

Breng onze medewerkers op locatie altijd op de hoogte van uw intolerantie of allergie, zodat zij u eventueel alternatieve gerechten kunnen aanbieden.

 

Hoewel we alles in het werk stellen om het risico op kruisbesmetting te voorkomen, kunnen wij niet garanderen dat al onze gerechten vrij zijn van allergenen. We kunnen in dat opzicht dan ook geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

De door ons verstrekte menu-informatie mag niet als enige vorm van garantie worden beschouwd. U dient op basis van uw persoonlijke omstandigheden uw eigen risiconiveau te beoordelen voordat u onze gerechten eet.

Minderjarigen

Wij serveren geen alcohol als u jonger bent dan 18 jaar of zich op verzoek van een van onze medewerkers niet kan identificeren. Ook niet als u met uw ouder of onder begeleiding van een meerderjarige bent.

Niet roken

Binnen rookvrij, terras gelieve rekening houden met overige gasten.

Openingstijden

Maandag
11:00 – 22:30u

 

Dinsdag & Woensdag
10:00 – 22:30u

 

Donderdag
10:00 – 23:00u

 

Vrijdag & Zaterdag
10:00 – 00:30u

 

Zondag
12:00 – 22:30u

Huisdieren

Zijn uitsluitend toegestaan op het terras.

Reserveringswijzigingen

Wij kunnen uw reservering niet garanderen indien u ons niet op de hoogte stelt van wijzigingen.

Te laat komen

Mocht u iets later komen, laat het ons dan even weten.

Tafel en locatie voorkeuren

Uiteraard houden we rekening met uw voorkeuren, echter een specifieke tafel of locatievoorkeur kan nooit gegarandeerd worden.